Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Geçen hafta son saniyede yediğimiz golle berabere kalmıştık. Bizim bütün hedefimiz bu seneyi çok iyi bir yerde bitirmek.” dedi. Çalımbay, deplasmanda niye icra işlemi uygulandığını ise anlayamadığını söyledi.

Teknik Direktör Çalımbay maç sonrası yaptığı açıklamada, maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadıklarını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

“İkinci yarıda bir ara bocaladık. Bunun dışında bilhassa ilk yarı mükemmel bir oyun ortaya koyduk. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadık. Zor bir deplasman olduğunu biliyorduk. Hem hücumda hem de savunma da çok iyi şeyler yaptık. Ama ilk yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıya başlarken Sivasspor yaptığı değişiklikle etkili oldu. Penaltıdan golü yedik ama hiç bir zaman oyundan kopmadık. Pozisyonlarımız vardı. Yaptığımız değişiklerle oyuna giren arkadaşlarımız çok iyi işler yaptı. İyi bir galibiyet aldık. Tabi ki Sivas adına çok üzüldüm. Çünkü geçen hafta aynı sıkıntıyı biz yaşadık. Golü yedik maç bitti. Aynı şey Sivasspor’un başına geldi. Yani futbolun içinde olan şeyler. Ama Sivasspor'un ligde hiçbir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum, daha iyi olacaklardır. Onların hedeflerinin kupa olacağına inanıyorum. Kupada da inşallah final oynayıp kupayı alırlar. O güçleri de var."

Kazadıkları için mutlu olduklarını belirten Çalımbay , “Geçen hafta son saniyede yediğimiz golle berabere kalmıştık. Bizim bütün hedefimiz bu seneyi çok iyi bir yerde bitirmek. Mersin İdmanyurdu olarak aldığımız bir sorumluluk var ve bunu layıkıyla yapıp işimize bakmamız gerekiyor. Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sivasspor'a hem kupada hem de lig başarılar diliyorum" diye konuştu.

“İCRA İÇİN NİYE DEPLASMANI SEÇTİLER, ONU ANMALADIM”

Bugün eski oyuncuları kaleci Ahmet Şahin’in alacakları için başlatılan haciz işleminin Sivas’ta uygulanmasını anlamadıklarını ve buna üzüldüklerini ifade eden Rıza Çalımbay, şunları söyledi: "Bizim dışımızda gelişen ama bizi üzen bir olay. Benim anlamadığım şey; olabilir İcra gelebilir, her yere gelebilir ama Mersin varken niye Sivas'ı seçmişler onu anlamadım. Mersin’e kulübe gelebilirsin ama niye Sivas’ı ve deplasmanı seçiyorlar. Bunu ne amaçla yaptıklarını anlamadım. O işlerden pek anlamayız, ama üzücü bir olay. Niye deplasmanı seçtiler; Sivas olmasa ondan sonraki deplasmana geleceklerdi demek ki. Biz ona üzüldük. Her kulübün böyle problemleri olabilir, bunu sahaya kadar yansıtmasınlar. İyi bir şey değil. Öyle büyük bir konu değildi. Bizim üzüldüğümüz burada ne alacaksın, bir şey yok ki. Bir futbol takımının başına gelmesi kötü bir şey. O yüzden herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Böyle şeyler demek ki her zaman olabiliyor. Herkesin nasıl hareket edeceklerini bilmeleri ve her şeyi dört dörtlük yapmaları gerekiyor. Yapılmaması gereken bir şeydi, bunun için üzgünüz tabi ki"

Editör: TE Bilisim