Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, şampiyonluk için şanslarının devam ettiğini belirterek, "6 puanlık fark çok fazla bir fark değil." dedi.

Caner Erkin ve Milos Krasic, FB TV’de yayınlanan 'Günün Röportajı' isimli programa konuk oldu. Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında yaşanan puan kayıplarını değerlendiren Caner Erkin, "İlk yarıyı az bir puanla bitirdik. Bize yakışmayan bir puanla bitirdik. Basit hatalardan basit puanlar kaybettik. Ama sonuç olarak hepsi geride kaldı. Baktığımızda 3 kulvarda da mücadele ediyoruz. Ligde geride gibi gözüksek de şampiyon olmamız için bir şans var. 6 puanlık fark çok fazla bir fark değil. Rakiplerimizle kendi sahamızda da oynayacağız. Biz bunu daha önce yaptık ve yine yapabiliriz. Fenerbahçe camiasının bu gücü var. Camiamızla, Yönetimimizle ve taraftarımızla her zaman bir arada olursak, yapamayacağımız şey yok diye düşünüyorum ve iddialıyız." diye konuştu.

Caner Erkin, deplasmanlarda alınan mağlubiyetlere yönelik olarak da "Aslında geçen seneden gelen bir şey bu. Herkes deplasmanda iyi oynamadığımızı söylüyor. Ben Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu düşünüyorum. Ayrıca güçlü de bir takımız. Ama deplasmanlarda herkes kötü oynadığımızı söylüyor ve ben bunun bir baskı olduğunu düşünüyorum. Kayıplarımızda dış etkenler de etkili oldu. Bunlar için pek denecek bir şey yok." ifadelerini kullandı.

MİLOS KRASİC: YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM VE ALAMAYACAĞIMIZ KUPA YOK

Sırp futbolcu Krasic ise yenemeyecekleri ve alamayacakları kupanın olmadığını söyledi. Ligin ikinci yarısında her oyuncunun elinden gelenin fazlasını yapmasıyla bir ivme kazanacaklarını dile getiren Sırp yıldız Krasic, "İlk yarıda kendimize yakışır bir oyun oynamadık. Herkes 100’de 100’ünü verirse çok daha iyi olur. Yenemeyeceğimiz takım ve kazanamayacağımız kupa yok. Benimle birlikte takıma yeni oyuncular geldi. Bence herkes birbirine alıştı ve iyi bir Fenerbahçe olarak mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

"EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Yaşadığı sakatlıkla ilgili de konuşan Milos Krasic, "Futbol hayatım boyunca ilk defa sakatlandım. Benim için de sakatlık yaşamam üzücü. Takım adına da üzüldüm. Sonuçta herkesin bildiği gibi büyük bir transfer olarak geldim ve oyunumun ne olduğunu da biliyorum. Bütün taraftarımızdan ve camiamızdan özür dilerim. Kendimi gösteremedim ama ikinci yarında itibaren her şeyimi verip, kendimi kanıtlamak istiyorum. Ben Fenerbahçe’nin futbolcusuyum. Bundan sonraki maçlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ben gerçek Krasic gibi oynayacağım ve herkes bunu görecek. İlk maçtan itibaren, takım olarak her şeyimizi verdiğimizde büyük Fenerbahçe’yi herkes görecek." ifadelerini kullandı.

"HER SORUNUN ÜSTESİNDEN GELMELİYİZ"

Takım içinde yaşanacak sıkıntıların, üstesinden gelinerek aşılacağını dile getiren Krasic, "Takımımızda kaliteli futbolcular var. Eğer ki, bir futbolcu oyuna küserse ya da takım arkadaşına... kazanma şansı azalıyor. Düşünüldüğünde genç futbolcuların belli sorunları olabilir ama onlara da yardımcı olmalıyız. Bizim gibi kariyerli oyuncular için yapmamamız gereken şeyler. Örnek vermek gerekirse son Karabükspor karşılaşması. Takımımız son derece güçlü ama biz rakibe göre daha az performans gösterdik. Sonuç olarak takımdaki yaşanan olumsuzluklar bir şekilde sahaya da yansıyor." dedi.

Son olarak her iki futbolcu da taraftarlarına mesaj gönderdi. Milos Krasic, taraftarların yenseler de yenilseler de yanlarında olduğunu belirtirken, Caner Erkin, "Bireysel olarak her futbolcunun performansını yükseltmesi gerekir. Sahada 1 kişi bile kötü olunca bütün takıma yansıyor. Biraz daha hırslı olmalıyız. Camia olarak söylenecek bir şey yok ve biz kaliteli bir takımız. Her zaman yanımızda oldular, yine öyle olsun." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim