Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Stat: Yeni Şehir
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Gökmen Olgaç, Ali Saygın Ögel
Çaykur Rizespor: Loriya 5, Sezer 4, Şahinali 4 (Dk. 46 Depetris 4), Hossam 5, Orhan 4 (Dk. 46 Çağrı 4), Smakov 4, Cernat 5, Cumali 4, Oğuzhan 4, Cenk Ahmet 6 (Dk. 87 Mehmet?), Murat 4
Adana Demirspor: Şener 6, Berat 6, Taha 5 (Dk. 68 Berkay 4), Hüseyin 6, Özgür 7 (Dk. 89 Huseyinov ?), Erman 5 (Dk. 90 Samet ?), Rıdvan 5, Burak 6, Dantas 5, Hunior 7, Kerem 6
Goller: Dk. 22 Hunior, Dk. 50 Özgür (Adana Demirspor), Dk. 47 Cenk Ahmet (Çaykur Rizespor),
Sarı kart: Oğuzhan (Çaykur Rizespor)

PTT 1. Ligin 19. haftasında karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor-Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılan taraf konuk ekip oldu: 1 - 2.

Rize Yeni Şehir Statyumu’nda oynanan müsabakada Adana Demirspor'a 3 puanı getiren golleri 22. dakikada Hunior ve 50. dakikada Özgür kaydetti. Ev sahibi Çaykur Rizespor'un tek golünü ise 47. dakikada Cenk Ahmet attı.

Çaykur Rizespor aldığı mağlubiyetle ligde 30 puanla 4’üncü sırada kaldı. Adana Demirspor ise puanını 30’a yükselterek maç fazlasıyla 6’ncı sıraya yükseldi.

DENİZLİ’YE PANKARTLI SÜRPRİZ

Öte yandan, yeşil mavili taraftarlar teknik direktör Mustafa Denizli için hazırladıkları 'Yağmurun ülkesi ve çay diyarına hoş geldin' yazılı pankartı stattaki maraton tribününde sergiledi.

Galatasaray için 'Bu değil', Beşiktaş için 'Bu da değil' ve Fenerbahçe için de 'Bu hiç değil' sözlerine yer verilen pankartta, Çaykur Rizespor'un logosunu gösteren Denizli'nin ağzından, 'İşte araduğum takum bu' ifadeleri yer aldı.

Editör: TE Bilisim