24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
PTT 1. Lig’in 32. haftasında Ankaragücü’nü 3-0 yenerek ligin bitimine iki hafta kala Spor Toto Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor camiası büyük sevinç yaşadı. Karadeniz ekibi, beş yıl beklediği Süper Lig başarısını sene başında takımın başına getirdiği Mustafa Denizli ile yakaladı.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig’e yükselerek takımın ilk başarısını gerçekleştirdiğini söyledi. Çaykur Rizespor’un başarısı için her kesimin büyük gayret gösterdiğine dikkat çeken Denizli, şunları söyledi:

“Gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum. İlk hedefimizi gerçekleştirdik. Ligin sonunda diğer hedeflerimizi de paylaşacağız. Her başarı yeni bir zorluğun başlangıcıdır. Bu başarılar yaşanır ve biter. Bundan sonra neler yapacağımızı kararlaştıracağız.”

Ankaragücü maçının ikinci yarısında şampiyonluğu hak eden bir Çaykur Rizespor’un sahada olduğunu ifade eden Denizli, “Harika bir iş çıkardılar. Sonunda tüm Rize’ye büyük mutluluk yaşattılar. Onları tebrik ediyorum." diyerek, şöyle devam etti:

"Rize’ye geldiğim gün birçok çevreden çok sayıda mesaj aldım. Bazı çevreler gelişimi sürpriz olarak değerlendirdi. Rize’ye gelmemin çok önemli iki nedeni vardı bunu ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağız. Önümüzde artık yeni projeler olacak. İster üçüncü ligde olsun isterse Şampiyonlar Liginde olsun hep hedeflerim olmuştur. Bizleri bir kademe daha yukarıya taşıyacak hedefleri belirledik. Bunları hayata sokmak yeni hedefimiz.”

En son 2007-2008 yılında Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Çaykur Rizespor, bu lige tekrar Mustafa Denizli yönetiminde çıktı.

Editör: TE Bilisim