Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
PTT 1. Lig’de Adana Demirspor karşısında 2 – 0 mağlup Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, zorlu bir deplasmandan çok güzel bir skorla döndükleri için Allah’a şükrettiğini söyledi.

Maç sonrası 5 Ocak Stat’ında düzenlenen basın toplantısında Cihat Arslan, “Bizim açımızdan güzel bir galibiyet oldu. Oyuncularımız deplasmanda futbolun bütün inceliklerini gösterdi.” dedi.

Ligde ilk iki şansı bulunan çok büyük bir camiaya ve güçlü bir takımla oynadıklarını vurgulayan Arslan, iyi mücadele ettiklerini kaydetti. Özgüvenleri açısından bu deplasmanın çok önemli olduğunu anlatan Cihat Arslan, “Geçen hafta berabere biten karşılaşmanın son dakikalarını kötü oynamıştık. Onun için çok önemsiyorum. Allah’a şükürler ediyorum, güzel bir galibiyet oldu.” diye konuştu.

UĞUR: YAPTIĞIMIZ HAMLELER SONUÇ VERMEDİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise müsabakaya kötü başladıklarını ve 90 dakika boyunca oyunun istedikleri gibi gitmediğini ifade etti.

Yaptıkları hamlelerin sonuç vermediğine işaret eden Uğur, maç boyunca bir puanı alacak bir performans sergilemediklerini bildirdi. Bu atmosferde çıkabilmenin önemli olduğunu dile getiren Uğur, “Çok kısa sürede çıkmamız gerektiği kanaatindeyim. İnşallah önümüzdeki sürede eski hüviyetimize bürünerek, normal karşılaşmalarımızı oynarız.” şeklinde konuştu.

Taraftarın büyük bir beklenti içinde olduğuna dikkat çeken Uğur, gönüllerinin onları üzmeyi istemediğini ancak; bu sonuçların futbolun doğasında görülen şeyler olduğunu belirtti.

Uğur, “Sonuçta bu tür mağlubiyetler yeni olmuyor, bundan sonra da mutlaka bazı şartlarda olacak. Önemli olan takımın yanında olmak, oyuncuların moral ve motivasyonunu çok alt düzeye indirmemek. Biz taraftarın takıma olan sevgisinin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Onlar belki üzüntüsünden bu tepkiyi gösterdi. İnşallah taraftarın arzuladığı bir takımın mücadelesini sahada görürüz.” değerlendirmesini yaptı.



Editör: TE Bilisim