Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Bursaspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği Kamerunlu stoper Dany Naunkeu, kendisini 3 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan tecrübeli oyuncu, Bursaspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Dany, "Beni burada çok iyi karşıladılar. Burada olmaktan çok mutluyum. Artık sadece çıkıp oynamamız gerekiyor. Çıkıp iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Çıkıp oynayacağız ve onun için sabırsızlanıyorum." dedi.

PERFORMANSIMIN EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN BURADAYIM

Kendi performansının sorulması üzerine Dany, şunları ifade etti: "Galatasaray'da 6 maç oynadım. Üst düzeyde oynanan futbolda her maçta girip iyi performans göstermek kolay değil. Ama ben elimden geleni yaptım. Bursaspor yeni bir sayfa. Benim kariyerim için de yeni bir başlangıç. Performansımın yüzde 100'ünü vereceğim. Performansımın en iyisini yapmak için buradayım."

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ise alt yapı eğitimini Fransa'da alan Kamerun milli takımının formasını defalarca giyen 29 yayındaki oyuncu ile 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Bursaspor'da önemli işlere imza atacağına, takımın gelişimine katkı yapacağına inanıyoruz, hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim