Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
 Ertem Şener'in sunuculuğunu üstlendiği Derin Futbol programında transfer gündemi masaya yatırıldı.Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumculuk yaptığı programda bir iddia ortaya atıldı; ''Demba BA Fenerbahçe'de''.

Sezonun geride kalan kısmında forveti Sow'dan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe kulubü gündemine sürpriz bir isimi aldı. Fenerbahçe'nin en çok istediği isimlerden biri denilen Demba BA için menajeriyle temasa geçildiği öğrenildi.Bu temasın sonucunda  olumlu yanıt aldıktan sonra bu transfer konusundaki girişimlerine hız verildiği bildirildi.

Demba Ba'yı tanıyalım;

 Premier lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Senegalli futbolcu, 25 Mayıs 1985 doğumlu(27 yaşında).Adı daha önce sık sık Galatasaray'la anılan sıyahi oyuncu forvet mevkisinde top koşturuyor,ve 1.90 boyunda. Onun için 7.5 milyon Pound fiyat biçiliyor. 2011-2012 sezonunda premier ligde 49 maça çıkıp 26 gol  attan futbolcu daha önce 1899 Hoffenheim ve West Ham Unıted takımlarının formasını giydi.2007 yılından beri Senegal milli takıımı formasıyla ter döktü ve çıktığı 12 maçta 5 golle takımına katkı sağladı.

Editör: TE Bilisim