Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçı sonrası rakip oyunculardan Zafer ve Birkant’ın başlattığı olaylardan üzüntü duyduklarını belirtti.

Dinçbudak, Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un maç sonunda 1-0’lık galibiyetle ayrılarak şampiyonluğunu ilan ettiğini ve rakip yönetim, teknik ekip ve oyuncularını tebrik ederek yolcu ettiklerini belirterek, “Maçtan sonra Zafer ve Berkant’ın taraftarlarından aldıkları bayrağı orta sahaya dikme girişiminde bulunmasıyla başlayan olaylar Tarsus İdmanyurdu kulübünü derinden üzmüştür.” dedi.

Dinçbudak, kendilerini ne Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un ne de Buğsaş’ın şampiyonluğunun ilgilendirdiğini belirterek, "Biz çıkıp mücadelemizi yaptık, mağlubiyetimizi hazmettik. Tarsus İdmanyurdu kulübü olarak bizler misafirperverlik örneği gösterdik." ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

"Maç sonunda rakibimizi kutlarken, Kahramanmaraşsporlu Zafer ile Berkant’ın taraftarlarından aldığı bayrağı sahamıza dikme girişimiyle taraftarımızı tahrik etmişlerdir. Bizim iyi niyetimizi suistimal etmişlerdir. Taraftarımızla bizi karşı karşıya getirmek isteyen Zafer ve Berkant’ı yaptıkları tahrik edici tutum ve davranışlarından dolayı kınıyorum.

İki oyuncunun başlattığı ve büyük olaylara sebebiyet vermelerini önlemek isterken, suçlu duruma düşürüldük. Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un şampiyonluğunu hazmedemedik gibi bir ortam oluşturulmak istenmiştir. Biz her zaman kazananı kutlamasını biliriz ve sahada bu iki oyuncu haricinde kimseye tepki gösterilmemiştir. Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un şampiyonluğunu kutluyorum. PTT 1. Lig'de de başarılarını temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilisim