Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Futbolda 2014-2015 sezonunun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'den ayrılan Hollandalı oyuncu Dirk Kuyt ailesiyle birlikte Başkan Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Başkan Aziz Yıldırım 3 yıldır sarı lacivertli formaya hizmet veren ve sezon sonunda Hollanda'nın Feyenoord kulübüne transfer olan Dirk Kuyt'ı ailesiyle birlikte makamında kabul etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen kabulde Kuyt ailesinin yanı sıra İdari Menajer Hasan Çetinkaya da hazır bulundu.

Kuyt ailesi ve özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Aziz Yıldırım, Dirk Kuyt'ın çocuklarına çeşitli hediyeler de verdi.

YILDIRIM: İLERİDE FENERBAHÇE’DE GÖREV ALMANI ARZU EDERİM

3 yıldır Fenerbahçe'nin formasını başarıyla terleten Kuyt’a teşekkür plaketi veren Başkan Aziz Yıldırım, "Bu 3 yıl içinde hepimizi mutlu ettin. İnşallah gelecek hayatında da mutlu olursun." dedi.

Başkan Yıldırım, sarı lacivertli taraftarlar, camia, kulüp ve yönetim adına Kuyt'a teşekkür ederken, "Temennim ileri de Fenerbahçe’de sporun, futbolun içinde görev alman. Buna layık bir insansın. Ben olurum; benden sonra başkası olur, fark etmez. Fenerbahçe tarihinde yerini alıyorsun. Ve inşallah yine diyorum, bu takımda görev alırsın. Teknik heyette, idareci olarak veya başka bir pozisyonda Fenerbahçe’de görev almanı arzu ederim. İnşallah da alırsın. Taraftar, camia, kulüp, yönetim ve hepimiz adına sana teşekkür ediyorum. Hayatında ailen ile birlikte mutlu olmanı temenni ediyorum." diye konuştu.

DİRK KUYT: BENİM İÇİN BİR ONURDU

Hollandalı oyuncu da Başkan Aziz Yıldırım'a teşekkürlerini iletirken, "Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynama şansı bulmak benim için bir onurdu. 3 yıllık sürede istediğim her şeyi yaptınız. Bu takımın parçası olduğum için gurur duyuyorum. Şampiyon olan, kupa kazanan bir takımdaydım. Umarım gelecekte de bir daha Fenerbahçe’ye dönme şansım olur. Bu kulübe tekrar yardımcı olabilirim. Futbolcu olarak değil ama başka bir görevde." dedi.

Ziyarete de değinen Hollandalı oyuncu, "Buradaki 3 yıllık hikayenin sonuna geldik. Bugün benim için çok özel ve duygusal bir gün oldu. Şu anda farklı hisler içerisindeyim. Ailemle beraber başkanımızla vedalaşmaya geldik. Bana plaket, çocuklarıma hediyeler verdi. O’na çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’nin kapılarının benim için her zaman açık olduğunu bana iletti. Ailemle beraber onunla görüştük. Umarım bir gün başka bir pozisyonda Fenerbahçe’ye dönebilirim. Artık ayrılma vakti." diye konuştu.

Türkiye’nin her bir noktasını ve oralarda yaşadığı her bir anını unutmayacağını da belirten Dirk Kuyt, Fenerbahçe forması altında dolu dolu 3 yılı geride bıraktığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Öyle dolu dolu güzel ve yoğun 3 harika yıl yaşadık ki, sanki 5-6 yıldır buradaymışız gibi hissediyorum. Bu 3 yılın her anı güzel, her anı birbirinden özeldi. Bir an seçmem gerekirse, şampiyon olduğumuz o an, şampiyonluğu kutladığımız anlar bizim için unutulmaz ve çok özel anlardı. Dediğim gibi Türkiye’nin her bir noktasını, her bir anını unutmayacağız."

Dirk Kuyt’ın eşi Gertrude Kuyt da kendilerine gösterilen yakın ilgi ve sevgi için Fenerbahçe ailesine teşekkür etti.

Daha sonra Başkan Aziz Yıldırım, Kuyt ailesini kapıya kadar uğurladı. Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu da Kuyt’la bir araya geldi ve kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim