Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Dirk Kuyt, Ziraat Türkiye Kupası finalinde kalitelirini ortaya koyacaklarını söyledi.

Trabzonspor'la yapacakları kupa final maçı öncesinde Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, genel anlamıyla iyi bir sezon geçirdiklerini ve Türkiye Kupası’nı kazanarak kaliteli bir takım olduklarını ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Dirk Kuyt, çok uzun bir sezon geçirdiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Aynı zamanda uzunca bir süre 3 kulvarda da mücadelemizi sürdürdük. Bana göre bu takım, bu sezon yaptıklarıyla Türkiye Kupası’nı kazanmayı hak ediyor. Biz de iyi bir oyunla kupayı müzemize götürmek istiyoruz. Ancak futbolda her zaman hak ettiğinizi de alamayabilirsiniz. Bu nedenle bu işi sahada bitirmemiz gerekir. Elimizden geleni yaparak, Trabzonspor’dan daha iyi bir takım olduğumuzu göstermeliyiz. Finaller her zaman zor geçer. Taraftar açısından bakıldığında da yarı yarıya olacak. Kalitemize güveniyoruz. Yarın kazanmak için mücadelemizi vereceğiz.”

Ziraat Türkiye Kupası final maçının önemine dikkat çeken Kuyt, "Trabzonspor ile oynayacağımız müsabaka çok önemli. Biz takım olarak böyle önemli maçlar oynamaya alışkınız. Temposu ve atmosferi yüksek seviyeli maçlar oynadık sezon içinde. Yarın taraftarlarımız da arkamızda olacak. Takımımızda da geçmişte bu tip önemli ve kritik diyebileceğimiz seviyedeki maçlarda oynamış, final oynamış oyuncular var. Bunlar da bizim için avantaj diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim