Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen EYOF 2015`te (Avrupa Genclik Olimpik Oyunları) şampiyon olan Yıldız Kız Milli Voleybol Takımı antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu, birinciliğin dünya şampiyonası öncesinde çok iyi bir moral olduğunu söyledi.

Tiflis Voleybol Arena'daki final maçının ardından Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) açıklamalarda bulunan Bedestenlioğlu, çok sevinçli olduklarını dile getirdi. Birinciliğin dünya şampiyonası öncesinde çok iyi moral olduğunu belirten Bedestenlioğlu, "Çünkü, bütün Avrupa takımlarından üstün olmamız gerekiyordu. Başardık çok mutluyuz. Bütün çocukların, çocukları yetiştiren kulüplere, antrenörlere, ailelerine hepsine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Şampiyonluk sevinci yaşayan takım kaptanı Selmin Karahan da Cihan'a konuşmasında, EYOF2015'te Avrupa'nın en iyi takımlarını yenerek şampiyon olduklarını söyledi. Bundan sonra dünya şampiyonasında mücadele edeceklerini bildiren Karahan, orada da altın madalya beklentilerinin olduğunu kaydetti.
Final maçının mücadeleli bir oyun olduğuna vurgu yapan sporcu Ceren Nur Domac ise gayet güzel bir maç sergilediklerini söyledi. Domac, sonuç olarak kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi

Editör: TE Bilisim