Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ekrem Memnun, Fenerbahçe'nin sert oyununa aynı sertlikle karşılık veremeyince elendiklerini söyledi.

FIBA KAdınlar Euroleague çeyrek final son maçında Fenerbahçe'ye 63-52 mağlup oldukları karşılaşmanın sonrasındaki basın toplantısına katılan Memnun, "Maalesef kötü oynadık. Böylelikle Euroleague serüveni bitmiş oldu. Aslında maçlara iyi hazırlanmıştık. Buradaki ilk maçı kazansak bu turu geçmeyi planlıyorduk. Basit hatalarla seriyi ilk maçta kaybetik. 0 Galibayetle başladığımız seride Euroleague kaldık. Bu seride Fenerbahçe çok sert oynadı. Bizde oyunu organize edemedik ve aynı sertlikle karşılık veremedik. Fenerbahçe'yi kutluyorum." dedi.

Bir basın mensubunun 'Kulübün basketbola bakışı belli. Bu sizi etkiledi mi ?" sorusuna Ekrem Memnun, "Biz buraya gelirken bunların hiçbirini düşünerek gelmedik. Geçen yılın Avrupa Şampiyonu olan takım çeyrek finalde elendi. Kulübün durumu hakkında konuşmak yapmak istemiyorum. Onu yapacak kişi ben değilim. Benim kontrol edebildiğim şeyler var. Onları yapıyorum. Elimizdeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışıyorum. Daha fazla birşey söylemek istemiyorum. Benim kontratım var. Galatasaray'da 34. senem bitiyor. Daha zor günler geçirdik. Bunları da aşacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan basketbolculardan Queralt Casas da kendi oyunlarını oynayamadıklarını ve elendikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim