Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig'in 19. haftasında Orduspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, yarın havayolu ile Samsun’a oradan da Ordu’ya geçecek. Turuncu beyazlı takım, daha sonra maç saatini bekleyecek. Dün yapılan antrenmanda kasığında ağrı hisseden ve çalışmayı yarım bırakan Selçuk Şahin’in MR’ı çekildi. Bu futbolcunun durumunun maç saati belli olacağı açıklanırken, sakatlığı devam eden Cem Özdemir bugün yapılan antrenmana da çıkmadı. Antrenman eksiği bulunan Olcay ise çift kale maçta yer aldı.

Teknik Direktör Güvenç Kurtar antrenman sırasında sık sık oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu. Kanat oyuncuları ile özel olarak ilgilenen deneyimli teknik adam ceza alanı içinde yapılan ortalarda oyuncularının dikkatli olmalarını istedi.

Turuncu beyazlı takımın başarılı oyuncusu Murat Yılmaz deplasmanda oynayacakları Orduspor maçının önemine değindi. Mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyen Murat Yılmaz, "Son haftalarda aldığımız sonuçlarla iddialı duruma geldik. Kendi sahamızda Şanlıurfaspor maçında aldığımız beraberliği Orduspor karşılaşmasında telafi etmek istiyoruz. İnşallah maç sonunda gülen taraf biz oluruz." dedi.

Editör: TE Bilisim