Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, pazar günü Eskişehirspor'u yenerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün ürünlerini satan Fenerium Mağzası'nın Ortaköy'deki açılışına katılan tecrübeli oyuncu, basın mensuplarının pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçı hakkındaki sorularını cevapladı.

Eskişehirspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanan taraf olmak istediklerini belirten Emre Belözoğlu, "Takım içindeki ortam gayet iyi. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanan biz olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolu bu maçlardan geçiyor. Kendi evimizde rakiplerimize karşı bir üstünlüğümüz var, bunu sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

Açılış törenine katılan kaleci Volkan Demirel de "Eskişehirspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz." dedi.
Bursaspor ile oynanan maçta kendisine yönelik tezahüratların sorulması üzerine tecrübeli kaleci, "Ben bu konularla alakalı konuşmak istemiyorum. Aslında çok istiyorum da müsait değilim. Gerektiğinde ben bu konularla ilgili konuşacağım ama şimdi sırası değil." karşılığını verdi.

AÇILIŞ TÖRENİNDE İZDİHAM

Ortaköy'deki mağaza açılışına Başkan Aziz YIldırım, yönetici Mahmut Uslu, futbolculardan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Webo, Alper Potuk ve Sow katıldı.
Sarı-lacivertli taraftarlar, mağaza açılışına büyük ilgi gösterdi. Açılış binasının üstüne Beşiktaşlı bir taraftarın Beşiktaş bayrağı açması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim