Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Tolga Zengin, yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

    Ankara Hilton Otel'inde gerçekleştirilen basın toplantısında ilk söz alan Emre Belözoğlu, kendileri için kısmen de olsa iyi geçen bir sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak taçlandırmak istediklerini söyledi.

    Yarınki maçın bu maçın kendileri için iyi bir şans olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, kendilerini zor bir maçın beklediğini belirterek, 'İnşallah kazanan taraf biz oluruz." dedi.

    Bu arada Trabzonspor ile Fenerbahçe arasıdaki gerginliğin yarın da devam edeceği yönündeki bir düşünceye Emre Belözoğlu, "Siz böyle bir öngörüde bulunuyorsunuz; ama yarın sahada futbol oynamaya çalışan iki takım olacak. Futbol bir şovdur. Hayatta insanların kendi değerlerinden daha önemli bir şey yoktur. Taraftarlar da böyle düşünsün. Sahada biz futbolcular kazanmak için herşeyi yapacağız. Kazandığımızda rakibimizi teselli, kaybettiğimizde de tebrik edeceğiz." karşılığını verdi.

TOLGA ZENGİN: SEZONU İYİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin ise "Bizim adımıza kötü geçen ve zorluklar yaşadığımız, son 4 - 5 haftasında da nispeten de olsa iyi oynadığımız bir sezonu yarınki maçla birlikte iyi bitirmek istiyoruz." dedi.

    Finallerde rakibin kim olduğunun önemli olmadığını dile getiren tecrübeli eldiven, kazanan tarafın kendileri olması yönünde temennide bulundu.
    
    Yarın olası yaşanacak gerginlikle ilgili ise Tolga, düşüncelerini şöyle dile getirdi: "Hiçbir kupa başarı bir insan hayatından değerli değil. Geçen günlerde hayatını kaybeden Burak Yıldırım kardeşimiz bunun insani boyutunu bizlere gösterdi. Taraftarlar daha sağ duyulu olmalı. Biz futbolcular da sahada işimizi yapacağız. Gerisini Allah bilir."

Editör: TE Bilisim