Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Erciyes Dağı'nda uluslararası standartlarda kış turizm merkezi yapım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da kayak eğitim çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kayseri Erciyes A.Ş. bünyesinde kurulan Snow Academia Kayak Okulu 15 günlük yarıyıl tatilinde öğrencilere yönelik kayak kursu düzenleyecek.

Başta çocuklar olmak üzere kayak sporunu her yaşa sevdirmek, başarılı sporcular yetiştirmek ve Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes Dağı'na yapmış olduğu devasa yatırımdan bütün Kayserililerin faydalanmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan kurslar 4 grup halinde gerçekleşecek.

Türkiye'de ilk defa hem teorik olarak sınıflarda, hem de pratik olarak sahada eğitim verecek olan Snow Academia Kayak Okulu'nda, derslere uzman eğitimciler katılacak. Ayrıca eğitim paketine katılanlara eveden Erciyes'e ulaşım, kayak malzemesi, öğle yemeği ve mekanik tesis kullanımı Snow Academia Kayak Okulu tarafından sağlanacak.

Ailelerin çocuklarını güvenle eğitimcilere teslim edebilecekleri kayak okulunda sömestr eğitimi hafta içi ve hafta sonu gruplar olmak üzere 4 paket halinde gerçekleştirilecek ve kayak öğrenmek isteyen 6 - 18 yaş arasındaki herkes kurslara katılabilecek.

Sömestr döneminde gerçekleştirilecek olan Snow Academia Kayak eğitimlerinin ilk grubu 28 Ocak - 1 Şubat 2013, ikinci grup 4 - 8 Şubat 2013, hafta sonu üçüncü grup 2 -3 Şubat 2013, hafta sonu dördüncü grup ise 9 - 10 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Editör: TE Bilisim