Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Kayseri Erciyesspor, ligdeki en kötü maçını sergilediği Gençlerbirliği karşısında geçen haftayı 4-2 mağlubiyetle kapattı. Mavi-siyahlılarda farklı mağlubiyetin şoku yaşanırken, tek teselli ise kendisi gibi ligin son sıralarında bulunan rakiplerinin haftayı beraberlikle kapatması ve puan kaybı yaşamaları oldu.

Kayseri Erciyesspor, cumartesi günü kendi sahasında Gençlerbirliği’ne konuk etti. Rakibi karşısında ilk yarıda etkili oyun sergilemeyen Erciyesspor, ikinci yarının başlarında ise John Boye’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Mavi-siyahlılar karşılaşmadan 4-2 gibi farklı mağlubiyet alarak ayrıldı. Bu skorla puan kaybı yaşadı ve ligdeki tehlikeli bölgeden kurtulamadı. Gençlerbirliği karşısındaki futbolu beğenmeyen Teknik Direktör Mehmet Özdilek, ligde kalan maçların artık hiç telafisi olmadığını ifade ederek, Gençlerbirliği karşısındaki oyunla da ligde kalabilmelerinin mümkün olmayacağını söyledi. Özdilek, her şeye rağmen takımın ligde kalmasını da takım oyuncuların sağlayacağını dile getirerek, “Moralimizi yüksek tutmak zorundayız. Futbolcularımıza güvenmek zorundayız. Çok daha iyi oynayarak galibiyetler almalıyız. Artık oynanacak karşılaşmalarda da kendi sahanız deplasman diye bir şey yok. Önemli olan maçları kazanmak ve üç puan alan taraf olmaktır.” diye konuştu.

    23. haftada Erciyesspor’un tek tesellisi kendisi gibi ligin sonlarında bulunan rakiplerinin galibiyet almamaları oldu. 15 puana sahip ligin son sırasındaki Balıkesirspor, tehlikeli bölgede bulunan Çaykur Rizespor ile berabere kaldı. Bu sonuçla Çaykur Rizespor, 2 puan farkla Erciyesspor’un üstünde yer aldı. Kardemir Karabükspor da haftayı beraberlikle kapattı ve Erciyesspor ile puanları eşitleme fırsatını kaçırmış oldu. Sivasspor, Beşiktaş’a mağlup olması, Eskişehirspor’un berabere kalması Erciyesspor'u sevindiren sonuçlar oldu.

Editör: TE Bilisim