24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Sivasspor'da sergilediği performansla teknik heyetin vazgeçilmez isimlerinden bir tanesi olan sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, son haftalarda üst üste yaşanan puan kayıplarından dolayı sıkıntılı günler geçirdiklerini belirterek, "Artık kazanma vaktimiz geldi." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında hafta sonu oynanacak Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden sürdüren kırmızı-beyazlılarda genç oyuncu Erdal, bu maçla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda yaşanan puan kayıplarını ve pazar günü oynanacak Medical Park Antalyaspor karşılaşması ile ilgili görüşlerini bildiren genç oyuncu, "Baktığımız zaman gerçekten hak etmediğimiz sonuçlar alıyoruz. Futbolda ne kadar iyi oynarsanız oynayın sonuca yansıtamadıktan sonra bir anlamı yok." diyerek şunları söyledi:

"Biz 3 haftadır sahada gerçekten iyi bir futbol oynuyoruz ama skora yansıtamıyoruz. İnşallah kötü gidişata bu hafta Medical Park Antalyaspor maçı ile son vereceğiz. Çünkü artık kazanma vaktimiz geldi. Medical Park Antalya ile önemli bir maç oynayacağız. Herkesin puanları birbirine çok yakın, üst tarafta kopmuş değil, alt tarafta kopmuş değil. Bu yüzden ligde kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Onun için bu hafta iyi çalışıp, Antalya maçına iyi konsantre olup iyi bir seri yakalamak istiyoruz."

Editör: TE Bilisim