Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Erdemir Basketbol takım oyuncularından Gerrord Dewayne Henderson’un sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edildiği bildirildi.

    Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Erdemirsporlu Gerrord Dewayne Henderson’un Ankara’ da tecavüz iddiası ile ilgili şikayet sonrasında toplanan yönetim kurulu, oyuncunun tek taraflı olarak sözleşmesinin fesih edildiği açıkladı. Erdemirspor yönetim kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
     “Erdemirspor Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun 29/04/2013 Pazartesi günü yapmış olduğu Yönetim Kurulu Toplantısında; Basketbol takımı oyuncumuz Gerrod Dewayne Henderson hakkındaki şikayet ile ilgili, ulusal basına da yansıyan, Ankara Savcılığının başlatmış olduğu soruşturma ele alınmış, süreç devam ettiği için konu hakkında herhangi bir yorum yapılmamış, ancak; Kulübümüzün ve camiamızın, böyle bir olayda adının geçmesi, sonuç ne olursa olsun Yönetim Kurulumuzu son derece rahatsız etmiştir. Kurulduğu günden beri etik değerlere çok önem veren kulübümüz, görülen lüzum üzerine Gerrod Dewayne Henderson ile olan sözleşmesini 29/04/2013 tarihi itibariyle tek taraflı fesih etmiştir”

Editör: TE Bilisim