Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, ikinci devrenin ilk maçında kendi sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu ve bunu başaracak güçte olduklarını söyledi.

Tarık Almış Spor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Reha Erginer, Antalya kampının takım için çok iyi geçtiğini ve takımın moral depoladığını bildirdi. Bu hafta oynayacakları Karşıyaka maçı hazırlıklarının Tarık Almış Spor Tesisleri'nde sürdüğünü aktaran Erginer, lige maç maç baktıklarını, en önemli maçın Karşıyaka olduğunu söyledi. Yorucu bir devre arası geçirdiklerini dile getiren Erginer, “Takım fiziksel ve zihinsel olarak iyi durumda. İlk yarıyı lider tamamladık, ligin ikinci yarısında da çıkışa devam etmek istiyoruz. Devreyi nasıl bitirdiysek lige öyle başlamak istiyoruz. Karşıyaka maçına takım olarak çok iyi odalandık. Tek hedefimiz 3 puan almak, bunu başaracak güçteyiz.” dedi.

Bu tip maçların daha zor olduğunu belirten Erginer, “Karşıyaka’nın hangi konumda olduğu bizi ilgilendirmiyor. Bizim kendi oynayacağımız oyun önemli. Karşıyaka hafife alınacak takım değil, bu maçı çok önemsiyoruz. Genelde aralardan sonraki maçlar zor geçer, formda takımlara sıkıntı yaratabilir. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımızda 3 puan alacağımızdan eminiz. Çıkışı sürdürmek istiyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim