Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Sivasspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Erman Kılıç, "Şuan 3 maçlık kötü bir gidişat söz konusu. Antalyaspor karşılaşması bizim için çok önemli bir maç olacak. Bu maçı kazanmamız lazım.” dedi.

Kılıç, hafta sonu oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasının ölüm kalım maçı olacağını söyledi. Kırmızı - beyazlı forma ile sergilediği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Erman Kılıç, takımın 3 haftalık kötü gidişatını ve saha içerinde yapılan bireysel hatalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Deneyimli oyuncu, ligde yeni bir çıkış trendi yakalamak istediklerini belirterek; "Şuan 3 maçlık kötü bir gidişat söz konusu. Bana göre futbol anlamında çok sıkıntımız yok ama işte bir türlü olacak pozisyonlarda gol bulamıyoruz. Fakat dönüşü bize gol oluyor. Bir talihsizlik var diye düşünüyorum. Şimdi tam birbirimize sarılma zamanı. Antalyaspor maçımız var çok önemli, kenetlenerek bu maçı kazanıp ondan sonraki Akhisar deplasmanını da kazanıp rahat bir nefes almak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracak gücümüz var diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

“HATA OLUR, ÖNEMLİ OLAN AYAKTA KALMAK”

Takımda yaşanan bireysel hatalarla ilgili de değerlendirmede bulunan Kılıç, “Maç içerisinde öyle bir kırılma anları oluyor ki, o anda her şey gerek lehimize gerekse aleyhimize değişebiliyor." şöyle devam etti:

"Mesela ben önceki hafta Beşiktaş maçında müsait bir pozisyonda golü atamadım. O pozisyonun hemen akabinde kalemizde golü gördük. Böyle şeyler de oluyor, tabii defanstaki arkadaşlarımızda hata yapacak, forvetteki arkadaşlarımızda hata yapacak, önemli olan ayakta kalabilmek. Ben takımımızın ayakta kaldığını düşünüyorum. Şuanda da Antalyaspor maçı bizim için ölüm kalım maçı olacak."

Taraftarlar desteğine ise her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarına işaret eden Erman Kılıç, "Antalyaspor karşılaşması bizim için çok önemli bir maç olacak. Yeter ki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Hep beraber bu maçı kazanmamız lazım. İnşallah da onların desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılacağız." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim