Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Medicana Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, “Bugün ortada çok net bir sonuç var; Trabzonspor bu kadroyla bugünü forse edemedi. Bunu düşünerek önümüzdeki sezonun planlamasını yapmamız gerekiyor ki, bu planlamayla ilgili de oldukça yoğun bir çalışma yaptık.” dedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal, maç sonrası yaptığı açıklamada, maçın sonucunun bir iki hafta değil, hazırlık dönemiyle başlayan ve bugünle sonlanan 34 haftalık bir sonuç olduğuna dikkat çekerek, “Bugün kazansaydık bir avantaj daha vardı, sıralamadaki yerimizi bir üst basamağa taşıyabilirdi. Bugün aldığımız neticesinde sezon başından bu yana söylediğimiz gibi bizimle birlikte olan 19 oyuncunun takıma katkısını çok net bir şekilde değerlendiriyoruz. Önümüzdeki sezon neler olacağını yönetimle ve başkanla paylaşacağız.Önümüzdeki sezon için Trabzonspor’un neler yapacağını, haklarını nasıl kullanması gerektiğini tartışacağız.Bugün ortada çok net bir sonuç var; Trabzonspor bu kadroyla bugünü forse edemedi. Bunu düşünerek önümüzdeki sezonun planlamasını yapmamız gerekiyor ki, bu planlamayla ilgili de oldukça yoğun bir çalışma yaptık. Bu çalışmanın neticesi bugünden itibaren başlamıştır.” şeklinde konuştu.

Ersun Yanal, bir soru üzerine basında çıkan Sivassporlu Aatıf Chahechouhe transferiyle ilgili olarak gündemlerinden böyle bir şey olmadığını ve basından okuduğunu belirtti.

Önümüzdeki sezon için 7-8 oyuncu transfer etmeyi planladıklarını açıklayan Yanal, 7-8 oyuncuyu kadroya katmayı hedefledik ve bununla ilgili olarak fazla sayıda oyuncu var, şu anda tespit ettiğimiz 25 oyuncu var. Bu oyuncularla birlikte olabilecek oyuncularda var, yaklaşık 30 oyuncu havuzu içerisinde 7 veya 8 oyuncuyu transfer etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim