Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
 2014-2015 sezonunun transfer şampiyonu Trabzonspor birçok yıldız ismi kadrosuna katmasına rağmen şampiyonluk yarışından erken kopmuştu.
Alınan başarısız sonuçların ardından Vahid Halilhodzic'in görevine son veren yönetim, takımın başına Fenerbahçe ile yollarını ayıran tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'ı getirmiş.

Yanal'ın Trabzonspor'u ligin ikinci yarısında özellikle derbilerdeki performansıyla göz doldururken diğer maçlardaki istikrarsız görüntüsüyle lider Beşiktaş'ın tam 14 puan gerisine düştü.

Bu sezonu bir kenara bırakarak gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Ersun Yanal, yurt içinden alacağı oyuncuları belirledi.

TOSİC İLE GÖRÜŞÜRKEN YAKALANDI
Gençlerbirliği'nin tecrübeli sol beki Dusko Tosic'i takımında görmek isteyen Yanal, 30 yaşındaki futbolcu ile transfer görüşmesi yaparken yakalandı.

Fotomaç Gazetesi'nin çektiği fotoğraf gündeme bomba gibi düşerken Sırp futbolcunun gelecek sezon bordo-mavili takımın formasını giymesi bekleniyor.



Editör: TE Bilisim