Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü organizesinde 15 Nisan tarihinde başlatılan Ahmedi Hani Futbol Turnuvası finali bugün gerçekleştirildi. Turnuvaya Ertuğrul Sağlam da katılırken, taraftarlarda tezahüratlarda bulundu.

Doğubayazıt Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile ilçe merkezi ve köylerde bulunan Ortaokullarda öğrenim gören öğrencilere toplumun bir parçası olduklarının hissettirilmesi ve öğrencilere profesyonel anlamda spor yapma imkanı sunmak amacıyla, Ahmedi Hani Futbol Turnuvası düzenlendi.

Ahmedi Hani Futbol Turnuvası isimli proje kapsamında sportif etkinliğe İlçe merkezi ve köylerinde bulunan okullarda öğrenim gören 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 24 okul takımı arasında 279 öğrencinin katılımıyla yapıldı. 15 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında, Kaymakamlık Halı Sahasında yapılan sportif etkinlik finali Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın başlama vuruşu ile başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir Emniyet teşkilatı olarak geleceğin teminatı olan çocuklara böyle bir etkinlikte bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen Ahmedi Hani Futbol Turnuvasında birinci olan okula ödülünü ve madalyasını ise Ertuğrul Sağlam verdi.

Editör: TE Bilisim