Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Takımın hedefleri doğrultusunda Gençlerbirliği maçının önemli bir viraj olduğuna değinen Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, “Bu maçtan alacağımız puan veya puanlarla bizim üst sıraların takımı olduğumuzun ispatı olacak.” diye konuştu.

    Geçtiğimiz hafta kendi evinde Mersin İdman Yurdu ile 0-0 berabere kalan kırmızı siyahlı takım, 29 puanla ligde 6. sırada yer alıyor. Rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda Eskişehirspor’un da kendi evinde iki puanı bırakması takımın üst sıralarda yer almasını engelledi.
    
    Dün yapılan sabah antrenmanında fitness salonunda ağırlık çalışması yapan takım, bugün sahada taktiksel antrenman gerçekleştirdi. Çalışmalarda, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın oyuncularıyla yakından ilgilendiği görüldü. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından top çalışmasına geçen takım, Yanal'ın direktifleri doğrultusunda taktik antrenman yaptı. Milli takımda olan Akaminko ve sakatlığı devam eden Mrkela dışında eksik oyuncusu bulunmayan ekip, antrenmanın ardından Ankara’ya hareket edecek.

    Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de yapığı açıklamada, geçtiğimiz hafta takım ile taraftarın bir bütün olduğunu ancak bu bütünleşmenin skora yansımadığını söyledi. “Şehir tekrar futbol takımıyla iç içe olmaya başladı. Onların desteğiyle hedeflediğimiz yerlere daha kolay ulaşabileceğimizi zannediyoruz.” diyen Tüzün, hedefleri doğrultusunda önemli bir maça çıkacaklarını ifade etti.

    Zafer Tüzün, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Bu maçtan alacağımız puan veya puanlarla bizim üst sıraların takımı olduğumuzun ispatı olacak. Bu doğrultuda çalışmalarımız gayet güzel geçiyor. Hakikaten geçen senelerde olduğu gibi Ankaragücü ile yaşadığımız sorunları Emniyet kanalıyla, Spor Bakanlığı kanalıyla bunu çözmeye çalışıyoruz. Taraftarımızın oraya gelmesini sağlayabilirsek yenmeye gidiyoruz diyoruz.”

Editör: TE Bilisim