Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Antalyaspor'a transfer edilen dünyaca ünlü Kamerunlu oyuncu Samuel Eto'o, Antalya'ya geldi. Eto'o'yu Antalya'da bir grup taraftar meşalelerle karşıladı. İzdiham sebebiyle yıldız futbolcu, 3 kez dışarı çıkıp tekrardan içeri girdi.

Antalyaspor'un transfer ettiği Samuel Eto'o Antalya Havalimanı'na geldi. Özel uçakla Milano'dan Antalyaspor yönetimiyle şehre gelen yıldız futbolcuyu VİP salonun önünde taraftar meşalelerle karşıladı. İzdihamın yaşandığı karşılama töreninde Kamerunlu 34 yaşındaki yıldız futbolcu, iki kez taraftarların bulunduğu bölgeden çıkartılmaya çalışıldı. İlk iki girişimin ardından alınan yoğun güvenlik önleminin ardından kendisi için bekletilen araca üçüncü denemede bindirilebildi.

'REFERANSLAR YÜZÜNDEN BİR AKSİLİK OLDU'

Havalimanı çıkışı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yeni sezon için iyi bir takım kurmak istediklerini ve kolları sıvadıklarını söyledi. Kendileri için Eto'o'nun transferinin çok önemli olduğunu söyleyen Gencer, "Bugün itibarıyla da Antalya'ya getirdik. Bu tür transferlerde futbolcular gelecekleri ülkeyle ilgili araştrmalar yapıyor. Antalyaspor olunca Eto hiç düşünmeden evet dedi. Daha önce de Antalya'ya tatile gelmişti." dedi.

Eto'o'nun Türkiye'de oynayan arkadaşlarından aldığı referanslar doğrultusunda transferde bir tıkanma yaşandığına değinen Gencer, kendisinin bu transferin gerçekleşeceğine sonuna kadar inandığını açıkladı. Yaptıkları yazılı açıklamayı da değerlendiren Gencer, "Öğlen saatlerinde ben Eto'o'nun her ihtimalde uçağın kalkış saatine kadar havaalanına geleceğine inanıyordum. Gelirse beraber bineriz uçağa, gelmezse yanlız döneriz dedik. Eşi tarafından bizzat getirildi. bize teslim edildi. O anda bizden mutlusu yoktu." diye konuştu.

'YARIN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK'

Ünlü futbolcunun yarın Antalya'da sağlık kontrolünden geçeceğini kaydeden Gencer, cuma sabahı da Eto'o için imza töreni yapmayı planladıklarını, daha sonra oyuncunun Gana'ya gideceğini belirtti.

'RONALDİNHO GÖRÜŞMESİ CUMARTESİ'

Ronaldinho'nun transfer sorularını da cevaplayan Gencer, kırmızı beyazlı kulübün iki starla daha anlaştığını birisinin ismini açıklamadıkları Romen bir oyuncu, diğerinin ise Dünya kupasının yıldız kalecisi M'Bolhi olduğunu ifade etti. Ronaldinho'nun kardeşinin de İstanbul'a geldiğini kaydeden Gencer sözlerini şöyle tamamladı: "Ronaldinho'nun kardeşi herkesin bildiği gibi İstanbul'a geldi. Bugünde ses kaydını bana gönderdiler. Antalya için İstanbul'a cumartesi günü geleceğini söyledi."

Öte yandan, yıldız futbolcunun eşinin Antalya'ya gelmemesi dikkat çekerken yıldız futbolcunun yanında sadece manajeri yer aldı.

Editör: TE Bilisim