Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Antalyasporlu futbol severlere Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) gelen üzücü haberden sonra bir kötü haberde kulüpten geldi. Antalyaspor kulübü, kombinelerin satışına bugün başlayacağını duyurmuş, ancak yeni yapılan stadyumun koltuk krokilerinin gecikmesinden dolayı başlayamadıkları duyuruldu.
Süper Lig’e son yükselen Antalyaspor, yeni yapılan 33 bin kişilik stadyumun 2015-2016 sezonuna yetişmeme durumu netlik kazanmadı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, TFF’ye başvuru yaparak evinde oynayacakları ilk 3 maçı deplasmanda oynamak istemişti. TFF’den yapılan açıklama kapsamında Beşiktaş ve Antalyaspor kulüplerinin bu başvurularına olumsuz cevap verilmişti. Antalyaspor’un yeni yapılan stadyumu yetişmemesi durumunda maçlarını daha önceki oynadığı Akdeniz Üniversitesi stadyumunda oynayacak. Federasyondan gelen bu cevap doğrultusunda kırmızı beyazlı kulübün nasıl bir yol izleyeceği henüz netlik kazanmazken bir üzücü haberde kulüpten geldi.
Dünyaca ünlü oyuncu Samuel Eto’o’yu transfer eden Antalyaspor, kombine satışlarını da durdurdu. Daha önce 1 Ağustos tarihi itibarıyla kırmızı beyazlı takımın kombine satışlarının başlanacağının duyurulmasına rağmen Antalyaspor kulübünden yapılan yazılı açıklamada; stadyum koltuk krokilerindeki gecikme nedeniyle kombine satışlarına başlayamadıkları ifade edildi. Bu sorunun çözülmesi için ilgili kurumla çalışmaların süratli bir şekilde devam etiğini belirten açıklamada, yaşanan sorunun en kısa sürede giderilip kombine satışlarını başlatacakları ifade edildi.

Editör: TE Bilisim