Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Timsah Arena stadından çok etkilendiğini söyledi. Türkiye Kupası finalinin burada oynanmak istendiğini ancak stadın bitmesinde gecikme yaşanacağını dile getirdi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi (TÜFAD) tarafından antrenörler için düzenlenen seminere katılan Fatih Terim, ardından Timsah Arena stadını gezdi. Terim'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı eşlik etti. Stat hakkında bilgi alan Terim, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok etkilendiğini dile getirdi.
"FİNAL BURADA OYNANACAKTI AMA…"
Terim, şöyle konuştu: "Hem havadan gördüm hem yerden,çok güzel bir stat. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Türk futboluna armağan edilmiş çok güzel statlardan bir tanesi. Bursaspor gibi şampiyonluğu görmüş bir takımın böyle bir stada ihtiyacı vardı. Çok da güzel, çok da modern bir stat. Hayırlı olsun. Futbol Federasyonumuz finali burada oynamak istemişti, verilmişti ama herhalde biraz gecikme olacak. Onunu için Bursa stadında oynayacağız. Ama burada çok güzel maçlar olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine inanıyorum. Çünkü kulüplerin başarılarının çok büyük bir bölümü, iyi bir zemin, iyi bir stat, stattaki iyi hizmetler, modern statlar çok önemli etken kulüplerin başarısı için. Bursaspor'da zaten böyle bir stat hak ediyordu. Belediye başkanımıza, başkanımıza, spor bakanlığımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada çok güzel milli maçlarda oynayacağız. Ama çok etkilendim. İnsan kendi mesleğinde güzel bir yapı, güzel bir eser görünce çok hoşuna gidiyor. Hele hele son zamanlarda sahalarımızın durumu malum olunca, çok mutlu oldum."
"SİZ BİTİRİN GERİSİNİ BİZ HALLEDERİZ"
Terim, "Bursa'da milli maç oynatmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, Biz hep oynadık. Yazdığımız şehirlerden bir tanesi de Bursa idi. Biran evvel bekliyoruz. Siz bitirin gerisini biz hallederiz." cevabını verdi.

Editör: TE Bilisim