UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Schalke 04 'le 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, rövanş maçında son saniyeye kadar tur için mücadele edeceklerini kaydederek ‘Son saniyeye kadar turu kovalayacağız’ şeklinde konuştu.

Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'

FATİH TERİM GALATASARAY-SCHALKE 04 MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Galatasaray-Schalke 04 maçı, 1-1 beraberlikle sonlandı. Galatasaray-Schalke 04 maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, özellikle yenilen golde yapılan hatanın, bu seviyedeki maçlarda yapılmaması gerektiğini belirtti.

Galatasaray-Schalke 04 maçına Burak Yılmaz'ın güzel golüyle başladıklarını hatırlatan Fatih Terim, "Maçın başında 1-0 öne geçtik. Hem de güzel bir golle öne geçtik. Becerili bir gol attı Burak. Ardından ikinciyi daha net yapabilirdik. Oyun orada daha değişik bir hal alabilirdi. Ancak ilk yarının son saniyelerinde, bu seviyede yapılmayacak bir hata yaptık. İkinci yarıda onlar da öne geçebilirdi, biz de öne geçebilirdik. Şimdi son 90 dakikayı oynamak için oraya gideceğiz. Rövanşta Schalke 04 bizden daha avantajlı ama son saniyeye kadar turu kovalayacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim