Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
 Galatasaray'ın kazandığı son 2 şampiyonlukta takımın başında olan efsanevi isimlerden Fatih Terim'in TT Arena'nın soyunma odası koridorlarında yer alan son şampiyonluk fotoğrafları yerine taraftar fotoğrafları kondu. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye Futbol Direktörü olan Fatih Terim o dönemde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la görüş ayrılığı yaşamıştı.

Terim Galatasaray'dan ayrılmasındaki en büyük neden olan Ünal Aysal'ı ayrıldıktan sonra bir kez olsun görmedi. Hatta camianın önde gelenlerinin cenaze törenlerinde bile ikili bir araya gelmemek için birbirlerinden uzakta saf tuttu.

UEFA RESMİNİ KALDIRAMADILAR

Son kazanılan iki Türkiye şampiyonluğundaki resimlerin yerine taraftarların ön planda olduğu fotoğrafların yer alması dikkat çekti. Ancak, İmparator Fatih Terim'in UEFA Kupası kazanan kadrodaki resmi, staddan kaldırılamadı. Sarı-Kırmızılı camiada Terim'e yapılan saygısızlıklar bununla da sınırlı kalmadı. GS TV, İmparator döneminde oynanan bazı maçların görüntülerini yayınlarken Fatih Terim'e ait olan görüntüleri makas ederek yayınlamadı. Terim'in futbolcularıyla sarmaş dolaş olduğu bu görüntüler sansüre uğradı. Böylece Galatasaray Yönetimi, eski hocalarına karşı olan tavrını bu şekilde belli etmeye çalıştı. Ancak bu davranışın camiada şimdiden büyük tepkiler aldığı gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilisim