Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında ligin son sırasındaki Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor.

Ligde geçen hafta Eskişehirspor deplasmanında 2 puan bırakan ve liderliği Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, ligde 28 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet ve 60 puanla 3. sırada yer alıyor. Ligde kalma mücadelesi veren Balıkesirspor ise 28 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik, 16 yenilgi ve 20 puanla son sırada bulunuyor.

10 İSİM SINIRDA

Fenerbahçe'de Balıkesirspor maçı öncesinde 10 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Emenike, Selçuk Şahin, Webo, Kuyt, Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Meireles ve Kadlec, Balıkesirspor maçında sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 30. haftada Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz maç kadrosunda yer almazken sakatlığı geçen Raul Meireles ise 18 kişilik kadroda yer aldı.

CİHAT ARSLAN İLE İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Balıkesirspor Kemal Özdeş'in istifasının ardından göreve getirilen Cihat Arslan ile ilk maçına çıkıyor.

FENERBAHÇE GRUNDİG, KUPAYLA SAHAYI GEZDİ

Süper Kupa ve lig şampiyonu olan Fenerbahçe Grundig Voleybol Takımı, Fenerbahçe-Balıkesirspor maçı öncesinde kupaları ile birlikte taraftarının karşısına çıktı.

Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de sahanın kenarına gelerek sarı - melekleri tebrik ettiler. Daha sonra voleybolcular, taraftarların yoğun olduğu tribüne giderek karşılıklı "Sarı lacivert, Şampiyon Fener" tezahüratı yaparak sahayı terk ettiler.

Editör: TE Bilisim