Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
 Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, geçen sezona göre az gol atan ve oynadığı futbolla keyif vermeyen futbol takımında radika bir değişikliğe gitmeyi planlıyor.
KONYA DÖNÜŞÜ İSMAİL KARTAL'I UYARDI

Süper Lig'de hafta sonunda sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Konyaspor beraberliği sonrası İsmail Kartal'ı sert bir dille uyarmış ve takıma bir an evvel çeki düzen vermesi gerektiğini belirtmişti.


ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

2 yıl aradan sonra yeniden Avrupa'da boy göstermeye hazırlanan Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, sezon sonunda takımın mutlu sona ulaşmasını bekliyor ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak istiyor.

KARTAL'IN YERİNE BIELSA

Sezon sonunda takım şampiyon olsa bile İsmail Kartal'la yolları ayırmayı planlayan Aziz Yıldırım, Marsilya'nın Arjantinli teknik direktörü Marcelo Bielsa'yı sarı-lacivertli takımın yeni hocası yapmak istiyor. Takımın yaşlı olması ve birçok futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek olması yeni bir operasyonun habercisi gibi. Marsilya ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bielsa için şimdiden nabız yoklayan Aziz Yıldırım, menajerler aracılığıyla Arjantinli hocayla temasa geçmeyi hedefliyor.

59 yaşındaki Bielsa, Marsilya'dan önce La Liga'da Athletic Bilbao'yu çalıştırmış ve adından sıkça söz ettirmişti. Bielsa, ayrıca Arjantin ve Şili Milli Takımlarını da çalıştırdı.

Editör: TE Bilisim