24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Avrupa’da ve Lig’de yaşanan kıyasıya rekabet sayfalara da yansıdı. UEFA Avrupa Ligi'nde finali Benfica'ya kaptıran Fenerbahçe, haberde Galatasaray’a fark attı.

Geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok, Fenerbahçe’nin adının geçtiği ortaya çıktı. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan raporda, sarı - lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil, başta futbol takımının UEFA Avrupa Ligi’nde Yarı Final’e yükselerek Benfica ile yaptığı karşılaşmaların haberleri başta olmak üzere toplam 9.793 haberde isminin geçtiği belirlendi.

İkinci sırada, Süper Lig’de adım adım şampiyonluğa giden , Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda etmesine rağmen Real Madrid’i yenerek isminden söz ettiren Galatasaray’ın, toplam 8.234 haberle yer aldığı saptandı. Aynı araştırmada Beşiktaş Kulübü’nün Nisan ayı boyunca 7.118 haberle üçüncü, Lig’de zor günler geçiren Trabzonspor’un 7.164 haberle dördüncü, Bursaspor’un da 4.795 haberle beşinci olduğu ortaya çıktı.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR HABERDE ZİRVENİN YENİ TAKİPÇİSİ

Spor sayfalarında çıkan takım haberlerinin incelediği araştırmada, Nisan ayında Türkiye Süper Ligi’nde en çok haber olan kulüpler sıralamasında yeni bir takım dikkat çekti.

Araştırmada, Medical Park Antalyaspor’un hakkında çıkan 4.001 haberle ilk beş sırayı en yakından takip ettiği saptanırken, Eskişehirspor 3.504 haber, Sivasspor 3.172 haber, Kayserispor 3.059 haber ve Orduspor’un da 1.979 haberle listede ilk on sıra içinde yer alan diğer takımlar olduğu belirlendi.

Editör: TE Bilisim