Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
UEFA Avrupa Ligi’nde hiç yenilmeyen İtalyan ekip Lazio’yu geçtiğimiz perşembe günü oynanan maçta 2-0 mağlup ederek rövanş için önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe, yarın oynayacağı Orduspor maçı için Samsun'a geldi. Sarı - lacivertli ekip buradan karayoluyla maçın oynanacağı Ordu'ya geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçında yarın Orduspor'a konuk olacak Fenerbahçe, bu maç için moralli geldiği Samsun'da taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı'na gelen Fenerbahçe kafilesini burada büyük bir taraftar grubu karşıladı. Sarı - lacivertli taraftarlar havaalanını karnaval alanına çevirdi.

Fenerbahçe kafilesini bekleyen taraftarlar, kulüp otobüsünün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Marşlar söyleyip sloganlar atan taraftarlar, takımlarını ‘Hep destek, tam destek’ pankartlarıyla karşıladı. Kafileyi taşıyan uçağın Çarşamba Havaalanı’na inmesinin ardından coşku daha da arttı. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı çiçeklerle karşılayan taraftarlar, Webo, Kuyt, Cristian Baroni ve Caner’e büyük sevgi gösterisinde bulunurken, bazı taraftarlar da kaleci Volkan Demirel’i küfürlü tezahüratlarla protesto etti.

Fenerbahçe kafilesi, taraftarların yoğun ilgisi altında Ordu’ya hareket etti.

Editör: TE Bilisim