Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Çaykur Rizespor maçından sonra İstanbul'a dönmek üzere Trabzon Havalimanı'na gelirken geçtiğimiz cumartesi gecesi Fenerbahçe kafilesine yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği gerekçesiyle sabah saatlerinde gözaltına alınan 2 şüphelinin sorgusu sürüyor.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün uğradığı saldırı sonrası yapılan çalışmalar neticesinde N.S ile E.A'nın gözaltına alınması, sabahın erken saatlerinde Trabzon Valisi Abdi Celil Öz tarafından açıklanmıştı. Trabzon'un Sürmene ilçesinde gözaltına alınan N.S ile E.A, Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerden N.S, sağlık kontrolü için hastaneye götürülüp tekrar emniyete getirildi.

N.S. ile E.A.'nın gözaltına alınması üzerine yakınları da emniyet müdürlüğü önüne geldi. Şüphelilerin yakınları çocuklarının suçsuz olduğunu iddia etti. N.S'nin abisi olduğunu belirten Nevzat Saka, "N.S'nin ağabeyiyim. E.A.'nın da teyzesinin oğluyum. Olayla hiçbir şekilde yakından uzaktan alakaları yoktur. Maçı bilmezler, herkes işinde gücünde kardeşim. Teyzemin oğlu minibüsçülük yapar. Bunu birilerine mal etmeye çalışıyorlar. Suçlu insanlar bir yerde gezecek, suçsuz insanlar evinden, yurdundan alıp burada saatlerce sorgulayacaklar. Sorgulama yaparsın ama suçlu insanları yaparsın. Otobüsçülük ve minibüsçülük yaptıkları için her gün o güzergahtan geçiyorlar. Oradan saatlerce araba geçiyor." dedi.

Emniyetteki sorguları devam eden şüphelilerin, haklarındaki suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Editör: TE Bilisim