Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
 Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bu akşam 22:05'te başlayacak bu mücadele hangi kanalda. Sarı-Lacivertlilerin bu akşam İtalyan temsilcisini konuk edeceği UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesi Fenerbahçe-Lazio maçını internetten nasıl izlerim.

Tarihinde ilk kez çeyrek finale kalarak büyük bir başarı yakalayan Fenerbahçe'de tek hedef kupa. Ligde ve Türkiye kupasında yoluna devam eden Sarı-Lacivertliler UEFA Avrupa Ligi kupasını da kazanarak tarihi bir başarıya imza atmak istiyor. Aykut Kocaman'nın talebeleri bu akşam 22:05'te sahaya rövanş için avantajlı bir skor almak için çıkacak. Bu sezon Avrupa Ligi'nde Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynadığı son iki karşılaşmada taraftarlarının desteğinden mahrum olarak çıkan Fenerbahçe'nin bu akşam en büyük silahlarından biride taraftarı olacak. Maç biletlerini günler öncesinde bitiren taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren stat çevresine gelmeye başladılar.

BU MAÇI İNTERNETTEN NASIL İZLERİM?

Fenerbahçe-Lazio UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesi Türkiye'de Star TV ekranlarından izlenebilecek. Bu maçta Star TV herhangi bir şifre uygulaması yapmayacak. Bu maçı internet üzerinden takip etmek isteyenler Fenerbahçe-Lazio maçını NtvSpor'un internet sitesinden takip edebilecekler.

YÜKSEK RİSKLİ MAÇ

Daha önce taraftarının neden olduğu saha olayları sebebiyle BATE Borisov maçını seyircisiz oynayan Fenerbahçe, bu maçta yine taraftarlarının saha dışından attıkları paraşütlü meşaleler yüzünden Viktoria Plzen maçınıda seyircisiz oynamış ve UEFA'dan 1 yıl men cezası almıştı. 1 yıl men cezası ertelenen Fenerbahçe'nin bundan sonra oynayacağı maçlarda alacağı en ufak cezada bu 1 yıl men cezası uygulanacak. İşte bu tehlikeli durumla karşılaşmak istemeyen Sarı-Lacivertli yönetim bu maç için uygulanacak güvenlik tedbirlerini iki katına çıkardı. UEFA'da bu maçı 'Yüksek Riskli Maç' kategorisine aldı.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali,  Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian Baroni, Sow ve Webo

Lazio: Marchetti, Lulic, Cana, Biava, Radu, Ledesma, Candreva, Gonzalez, Hernanes, Ederson, Klose (Kozak)

Bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 22:05'te oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk mücadelesi Star TV ekranlarından naklen izlenebilecek.


Editör: TE Bilisim