Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Fenerbahçe'nin birçok lisanslı ürünlerine ulaşamayan ve bunun için taraftarlarına ulaşmak için bütün illeri gezen Fenerbahçe TIR’ı Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde stant açtı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği stantta Fenerbahçe formasından kırtasiye malzemelerine kadar birçok ürün satışa sunuldu. İlçe halkı satışa yoğun ilgi gösterirken, lisanslı ürünleri almanın sevincini yaşadılar.

Fenerbahçe TIR’ı yetkilisi Onur Oruç, yaptığı açıklamada genellikle il merkezlerinde satış yaptıklarını ama ilçede bulunan taraftarlarının da Fenerbahçe ürünlerinden yararlanmaları için bundan sonra ilçelerde de satışa başladıklarını söyledi. Bundan sonra ilçeleri ziyaret edeceklerini belirten Oruç, şöyle konuştu:

"Sürekli illere gittiğimiz için ilçelerdeki taraftarlarımız biraz şikayetçi oldular. Buralara hiç gelmiyorsunuz diye. Biz de Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bundan sonra ilçelerde de stant açmaya karar verdik. Bu bakımdan Boğazlıyan ilçesine hiç gelinmemiş ve buraya gelerek satışa başladık. İlçe olarak ilk satışımızı da burada gerçekleştiriyoruz. İlçelerde oldukça taraftar var.

Fenerbahçe ürünlerine ulaşan var, ulaşamayan var. İstanbul'a gelemeyenler var. Bu nedenle artık ilçelere de giderek taraftarlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, Fenerbahçe TIR'ının gideceği güzergahların çizelgesini hazırladıktan sonra Merkez ile paylaşıyoruz. Onlarda onaylarlarsa devam ediyoruz."

Oruç, Fenerbahçe TIR’ı stantlarında, Fenerbahçe formasından bebek ürünlerine, bayan kaşkollerinden eşofman altlarına, kırtasiye ürünlerinden şapka ve bere gibi yüzlerce ürünlerin satışa sunulduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim