Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası 8’li Finalleri’nin son çeyrek final mücadelesinde İstanbul Üniversitesi BGD.’yi 72-68 yenen Fenerbahçe adını yarı finale yazdırırken 18 sayı ile başrol oynayan Cappie Pondexter de 'Maçın Yıldızı” seçildi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Fenerbahçe antrenörü Roberto Iniguez yaptığı açıklamada, "Maçı kazandığımız için mutluyum. Çok basit top kayıpları yaptık. Bunun da nedeni final paslarını iyi yapamamamız ve hücumda iyi yerleşememizdi. Diğer hatamız da oyuncularımın hakemlere fazla takılmasıydı. Hakemler de haklılar; çünkü çok zor işleri var. Oyuncuları toparlamak için yarı finalde daha fazla rotasyon yapmamız gerekiyor. Yarın çok daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Angel McCoughtry ise “Zorlu bir karşılaşma oldu. Çok da iyi bir maç oynadık. Kazandığımız için mutluyuz.” diye konuştu.

İstanbul Üniversitesi BGD Antrenörü Hurşit Baytok ise yaptığı açıklamada, "Seyir zevki açısından iyi bir maç oldu. Rakibimiz güçlüydü ama biz de güçlüydük. Maçın sonucu da bu durumu gösteriyor. Yeni bir takım ve yeni bir antrenör olduğumuz için bocalıyoruz. Böyle adaptasyon süreci, doğal olarak da zaman alıyor. Ama daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Verilen mücadeleden dolayı gurur duyuyorum.” dedi.

İstanbul Üniversitesi BGD'nin oyucusu Didem Nakaş ise “Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettik. Ancak maçın sonu istediğimiz gibi olmadı.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim