Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Türk futbolunun efsane eldiveni Rüştü Reçber, Süper Lig’in ilk yarısını değerlendirirken hayalindeki jübilesini anlattı ve ekledi “Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın karşı karşıya geleceği bir maçta son kez Arena’da sahaya çıkmak istiyorum.” dedi.

Türk futbolunun en başarılı kalecilerinden biri olarak adlandırılan Rüştü Reçber, maraton.com.tr’den Recep Kıyatsıl’a özel açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de geride kalan 17 haftalık periyodu değerlendiren eski milli kaleci, futbol hayatına son noktayı koyduğunu ve yakın bir tarihte jübile yapmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın karşı karşıya geleceği bir maçta son kez yeşil sahalara çıkmak istediğini belirten Rüştü, bundan sonraki hayatında yöneticilik yapmayı hedeflediğini belirtti.
Galatasaray’ın ilk yarıyı lider tamamladığı 17 haftalık periyodu değerlendiren Rüştü Reçber, "Sezon başı başlamadan önce herkesin kafasında tek bir düşünce vardı. Birinci ve ikinci takım belliydi. Galatasaray ve Fenerbahçe. Diğer takımların hem tranfser açısı bakımından hem de mali durumları bakımından çok daha geride olması bekleniyordu ama ilerleyen 17 haftada bu böyle olmadı." diyerek şunları söyledi:

"Puanlar açısından birbirine çok yakın olan takımlar var. Beklendiği gibi Galatasaray önde Fenerbahçe her türlü şansızlığa rağmen hemen ikinci sırada yer aldı. Burada tabi en büyük sürprizi Beşiktaş yaptı. Beşiktaş’ın özellikle içinde bulunmuş olduğu mali krizden dolayı yeni gelen yönetim bazı tedbirler aldı. İşte gönderilen isimler oldu. Yapılan tranferler maliyet açısından ucuz oldu. Kimse Beşiktaş’tan bu performansı beklemiyordu. Bana göre büyük bir başarı elde ettiler. Ama şunu da unutmamak gerek. Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin kadro yapıları itibariyle şu anki bulundukları konum puan açısından çok kötü. Daha iyi olabilirlerdi. Tabi onlarda kötü olunca alttaki takımlara bir detek bir şevk geldi. Bu takımlar da üst sıraları zorladılar. Ama bir spor sever olarak puan farkının fazla açılmaması ligde heyecanın artmasına neden oldu." dedi.

Editör: TE Bilisim