Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçıyla ilgili olarak Fenerbahçe Yönetim Kurulu imzasıyla bir bildiri yayımlandı.

Sarı - lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan, 'Taraftarlarımızın dikkatine' başlıklı açıklamada, "Fenerbahçemizin, 12 Mayıs Pazar günü, Galatasaray ile yapacağı maç için stada geliş güzergâhları ve taraftarlarımızın içeri giriş saatleri ile ilgili hassasiyet gösterilmesi gereken birtakım noktalar bulunmaktadır." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"Maç günü, stadımızın bulunduğu Recep Peker Caddesi Kızıltoprak’tan geliş yönü, güvenlik bariyerlemesi sebebi ile saat 14.00 itibariyle trafiğe kapalı olacak; araç girişi olmayacaktır.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Maraton Tribünü önünden Bağdat Caddesi’ne gidiş yönünde, Recep Peker Caddesi’ne bağlantıyı sağlayan sağdaki ilk sokak olan Kördere Sokak da yine saat 14.00 itibariyle trafiğe kapalı olacaktır.

Maç günü, araçları ile stadımızın otoparkını kullanacak 1907 Tribünü kombine ve otopark kartı sahibi taraftarlarımızın, ulaşım güçlüğü çekmemesi adına kullanabilecekleri iki güzergah bulunmaktadır.

Bunlardan ilki Çevreyolu’ndan geliş yönünde, takım otobüsümüzün de giriş yaptığı yerden Fenerium Otoparkı’na giriş yapmak; İkincisi ise Yoğurtçu Parkı yönünden gelerek Fenerium Otoparkı’nın Migros tarafından giriş yapmaktır.

12 Mayıs Pazar günü, stadımızın tüm kapılarından girişler, 17.00 itibariyle başlatılacaktır.

Fenerbahçemizi, 90 dakika boyunca bir an olsun durmaksızın destekleyecek, son ana dek takımımıza güç verecek taraftarlarımızın, 12 Mayıs Pazar günü saat 17.00 itibariyle stadımızın güvenlik noktalarında yapılacak gerekli kontrollerin ardından stadımıza giriş yapmalarını rica ediyoruz.

Maç günü, stadımıza ulaşım ve giriş çıkışlar ilgili Kulübümüz ve güvenlik güçleri tarafından oluşturulan kuralları, taraftarımızın bilgisine sunarız."

Editör: TE Bilisim