Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen oyuncuları Ivana Matovic, Anastasiya Verameyenka ve Cappie Pondexter'ın sözleşmeleri 1 yıl uzatıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın oyuncuları Ivana Matovic, Anastasiya Verameyenka ve Cappie Pondexter'ın sözleşmeleri 1 yıl daha uzatıldı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin en iddialı ekibi olarak zirvede yoluna devam eden, Avrupa’da ise Camiamızın ve Türkiye’nin gururu olarak Euraleague’de emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızda Ivana Matovic, Anastasiya Verameyenka ve Cappie Pondexter ile mevcut sözleşmeler 1 yıl daha uzatıldı.

Geçtiğimiz yıl sözleşmeleri uzatılan oyuncularımız Angel McCoughtry, Birsel Vardarlı ve Kristen Newlin’le birlikte bu yıl da sözleşmeleri 1 yıl daha uzatılan Matovic, Verameyenka ve Pondexter ile yoluna 2013 - 14 yılında da devam edecek olan Kadın Basketbol Takımımız, yola devam kararı aldığı oyuncularla birlikte hem ligde hem de Avrupa’da Camiamızın ve Ülkemizin gurur olmaya devam ediyor.

Uzatılan sözleşmelerin hem oyuncularımız hem de kulübümüz adına hayırlı olmasını diliyor, Kadın Basketbol Takımımızın bu hamlesinin ligde ve Avrupa’da başarımıza başarı katacağına inanıyoruz."

Editör: TE Bilisim