24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün olağan mali genel kurulunda yaptığı açıklamada Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'deki geleceği hakkında net bir açıklama yaptı. Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira ile devam edeceklerini söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Mali Genel Kurulu Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da gerçekleştiriliyor. Çoğunluk aranmaksızın yapılan mali genel kurul saat 10.30’da başladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kurulda yaptığı açıklamada, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci sırada kaldığı için sözleşmesinin fes edilip edilmeyeceği tartışmasına son noktayı koydu. Başkan Yıldırım, Vitor Pereira'nın geleceği hakkında kesin kararlarını açıklarken, Pereira ile devam edeceklerini söyledi.

Aziz Yıldırım, geleceği belirsiz olan Vitor Pereira'nın 2016/2017 sezonunda da Fenerbahçe'deki görevine devam edeceğini açıkladı. Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Vitor Pereira ile iki defa oturduk konuştuk. Kendisiyle devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Transfer konusunda da kısa bir açıklama yapan Başkan Aziz Yıldırım, ''Şu anda elimizde +10 milyon euro harcama kaynağımız var. Bu kaynağı yeterli şekilde harcayacağız.'' dedi.

Başkan Yıldırım, basını da eleştirerek, yazılan transferlere inanılmaması gerektiğini söyledi. Yıldırım, basının yığınla isim yazdığını, yazılanları alırlarsa 'Biz yazdık aldılar' deniyor. Alınmazsa da 'beceremediler, alamadılar' deniyor. Transferde har vurup harman savurma döneminin bittiğini de belirten Başkan Yıldırım, "Çok transfer yapınca da kulübü batırdılar diye yazıyorlar." dedi.
Cihan

Editör: TE Bilisim