Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı, balon uçurularak kınandı. Saldırının yaşandığı Trabzon’un Sürmene İlçe Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Belediye Meclis Üyeleri ve Türk Hava Kurumu (THK) Basın Müşaviri İsmail Çanka’nın da katıldığı basın açıklaması olay yerine yakın bir noktada yapıldı.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, saldırının ilçelerinde yaşanmasının kendilerini üzdüğünü belirterek, olayı kınadı. Saldırıyı duyduktan sonra hemen olay yerine geldiğini ifade eden Üstün, “Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve takıma geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu olayın ilçemizde yaşanması bizleri üzmüştür. Olayı kınıyoruz. Yaşananların Trabzon ve Trabzonspor ile bağlantı kurulmasını kesinlikle tasvip etmiyoruz. Fenerbahçe üzerinden Türk futboluna yapılan bir saldırıdır. Tüm futbol camiasına geçmiş olsun diliyoruz.” dedi.

THK Basın Müşaviri İsmail Çanka de THK olarak da bu saldırıyı kınadıklarını dile getirdi. Çanka, sıcak hava balonu ile ‘Türk futboluna yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz’ mesajını göklere yazarak verdiklerini ifade etti.

Basın açıklamaların ardından, sepetinin üzerinde “Türk futboluna yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz” yazılı afişin asılı olduğu balon kısa bir uçuş yaptı. Balona, Belediye Başkanı Rahmi Üstün, belediye meclis üyeleri ve THK görevlileri bindi.

Editör: TE Bilisim