Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
 Kartal adına kelimenin tam anlamıyla ‘rüya gibi’ bir hafta geride kaldı. Liderlik koltuğunu devralan Siyah-Beyazlılar, Brugge ve F.Bahçe maçları öncesinde de müthiş bir moral buldu. Bu hava takımın iki başarılı ismine de yansımıştı. Cenk Gönen ile sağ kanadın ‘vazgeçilmezi’ Serdar Kurtuluş, iki zorlu maç öncesi konuştu.
"TARİH YAZMAK İSTİYORUZ"
Cenk, ilk olarak ligdeki durumlarını değerlendirirken, “Biz tarih yazmak istiyoruz. Bunun yolu da UEFA Ligi’nde final; ligde şampiyonluktan geçiyor. Bunu yapacak morale ve kaliteye sahibiz. Özellikle bu hafta bizim için inanılmaz bir moral oldu. Çok önemli bir hafta bizi bekliyor. Önce Brugge ardından Fenerbahçe ile oynayacağız. İki maçı da kazanacağız” dedi.

"FENERBAHÇE'Yİ KADIKÖY'DE YENECEĞİZ"
Serdar ise öncelikle Brugge maçını düşündüklerinin altını çizdi. Başarılı sağ bek, “Brugge maçının bizim için çok zorlu olacağını sanmıyorum. 3-0 gibi bir skor bekliyorum. Fenerbahçe’yi de Kadıköy’de yeneceğiz. Buna inancım tam. İki maçı zaferle geçersek, milli maç arasına çok moralli gireriz. Herkesin içi rahat olsun. Biz bu işi bitireceğiz. Çünkü iyi oynarken de; kötü oynarken de kazanmayı biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habertürk

Editör: TE Bilisim