Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA ve Şampiyonlar Ligi’nde kupa alabileceklerini, buna herkesin inanması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Fulya Şan Ökten Tesisleri’nde yapılan sponsorluk töreninde konuşan Orman, “Beşiktaş başkanlığı zor bir görev. Yendiğimiz zaman herkes mutlu oluyor. Yenildiğimiz zaman herkes bana dönüyor. Dün önemli bir gündü. Burası önemli bir ülke. Dünyanın en güzel şehrinde yaşıyoruz. Beşiktaş Kulübü de çok önemli bir kulüp. Artık 200-250 milyon dolar senelik bütçelere ulaşacağız. Beşiktaş’ın UEFA ve Şampiyonlar Ligi Kupası'nı alabileceğini ilk günden beri söylüyorum. Ahlaklı ve istikrarlı bir kadro oluşturduğumuz için bunu yapabileceğime inanıyorum. Herkesten tek istediğim şu; bunlara hep beraber inanalım. Dün stadyum 200 bin kişilik olsaydı biz orayı yine doldururduk.” diye konuştu.

Başkan Orman, Vodafone Arena inşaatı çalışmalarını hakkında da bilgiler verdi. Stadı sezon sonuna yetiştiremeyeceklerini söyleyen Fikret Orman, yeni sezonda stadın açılışını yapmak istediklerini belirtti.

Öte yandan son günlerde bir çok sponsorluk anlaşmasına imza attıran Beşiktaş Kulübü, alt yapısı için Vodafone Arena’nın çatı işlerini yapan Valmiera Glass firmasıyla sponsorluk anlaşması yaptı.

Şan Ökten Tesisleri’nde yapılan törene Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra firma yetkilileri ve alt yapı yöneticileri katıldı. Başkan Orman, bu sponsorlukla alt yapılarına da destek olduklarını belirtti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, “Dün akşamdan sonra hamd olsun önemli bir galibiyet sonrası bu imzaya geldik. Beşiktaş ailesi olarak yeni bir ortaklık yapıyoruz. Valmiare Glass firması stadımızın çatı işini yapıyor. Bu firma bugün bizim alt yapı sponsorumuz olacak ve yetenekli başarılı genç oyuncuların çıkmasına katkıda bulunacak. Bu anlaşmayla 90 bin Euro değerinde bir anlaşma.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim