Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Spor Toto Süper Lig'in 22 golle en az gol yiyen takımı ünvanına sahip Orduspor'da başarılı file bekçisi Saso Fornezzi, lig sonunda da en az gol yiyen takım olmak istediklerini söyledi.

Slovenyalı kaleci, ligde en az gol yiyen takım oldukları için mutlu olduğunu belirterek, ligin henüz bitmediğine işaret etti ve sezon sonunda da ligin en az gol yiyen takımı olmak istediklerini belirtti.

Başarılı file bekçisi, teknik direktör Hector Cuper'in defansif oyun kurgusunun başarısının yanı sıra, "Defansif anlamda iyi organize olan bir takımız. Bu da benim az gol yememe olumlu etki yapıyor. Atak bölgesinde iyileşirsek ligdede iyi bir duruma geleceğiz." açıklamasında bulundu.

Geçen günlerde Orduspor'la sözleşmesini 31 Mayıs 2017'ye kadar uzatan Fornezzi, yapılan anlaşmayı, "Her iki taraf içinde mutlu bir son oldu. Kontratı yenilemeyi kulüp de istiyordu, ben de istiyordum ve çok hızlı bir şekilde yaptık." şeklinde değerlendirdi.

Gelecekteki kariyer planlamasını da değerlendiren Fornezzi, "İnşaallah burada olurum; ama ileride daha büyük bir kulüp beni isterse başkanla oturup konuşuruz." diye konuştu.

Ligde başarılı performansının milli takıma yansıyıp yansımayacağının sorulması üzerine Slovenyalı kaleci Saso Fornezzi, "Milli takımda bu zamana kadar biraz şanssızlıklar yaşadım. Milli takımın başına da yeni teknik direktör geçti. Bu nedenle biraz ümitliyim." cevabını verdi.

Ligde haftasonu oynayacakları İstanbul BBSK maçının çok önemli olduğunu belirten Fornezzi, "Bizim açımızdan çok önemli bir maç. Bu maçtan 3 puanı almak için konsantrasyonumuzu sağlamış durumdayız. Umarım haftasonu sahadan mutlu ayrılan taraf biz oluruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim