Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Gençlik Haftası münasebetiyle Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen liseler arası salon futbol (FUTSAL) turnuvasında futbol oynayan Anıl İlhan engeline rağmen engel tanımıyor. Elleri bilek kısmından olmayan Çorlu Anadolu Lisesi öğrencisi Anıl İlhan oynadığı futbol ve yaptığı hareketlerle izleyenlerin takdirini topluyor.

Çorlu Anadolu Lisesi Futsal takımında tüm engellere rağmen başarıyla futbol oynayan Anıl İlhan, en çok yapmak istediği sporun futbol olduğunu söylüyor. Disiplini ve azmi ile Anıl’ın tüm arkadaşlarına örnek olduğunu söyleyen okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Şenol Doğramacı, "Anıl’a, okul maçlarında şans veriyoruz, Anıl aynı zamanda okulumuzun başarılı öğrencilerinden biri, azmi ve disiplinli çalışmaları ile örnek bir öğrencimiz." dedi.

Elleri doğuştan olmadığı için nakil beklediğini kaydeden Anıl İlhan, "Futbolu çok seviyorum, fırsat buldukça oynuyorum, bana bu şansı veren öğretmenlerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tek hayalim avukat olmak. Şans verilir ise de bir Ampute takımında oynamak isterim:" dedi.

Editör: TE Bilisim