Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Devre arası çalışmalarını yapmak üzere Alanya’ya gelen Galatasaray, sağanak yağmur altında çalışmalarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Galatasaray Futbol Takımı, devre arası kamp çalışmaları için dün geldiği Alanya'da basına açık antrenman yaptı. Dün kaldığı otele yerleştikten hemen sonra idman yapan Galatasaray, bugün saat 10.30’da kampın ikinci idmana çıktı.

Galatasaray, Goldcity Turizm Kompleksi'nin futbol sahalarında Teknik Direktör Fatih Terim ve yardımcıları Ümit Davala, Hasan Şaş ve Duygu Erdoğan yönetiminde yaptığı antrenmana milli maçları nedeniyle Eboue, Amrabat katılmazken, Muslera ve Melo'nun da yarından itibaren kampa katılacağı öğrenildi.

Sarı - kırmızılı futbolcular, hafif koşu ile başladıkları antrenmanda daha sonra Scott Piri eşliğinde ısınma ve açma – germe hareketleri yaptılar. Bu bölümde kaleciler Ufuk Ceylan ve Eray İşcan, takımdan ayrı çalıştılar.

Öte yandan yağmur altında yapılan antrenman Cuma namazı nedeniyle erken sona erdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Ujfalusi kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı özel bir program eşliğinde çalıştı. Antrenman sırasında darbe alan Furkan Özçal, tedbir amaçlı antrenmana devam etmedi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, devre arası kamp çalışmalarını bu akşam saat 17.30’da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Editör: TE Bilisim