Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe’ye yapılan saldırı için "Yapılan o aptalca hareketi kınıyorum." ifadesini kullandı.

Türk Kalp Vakfı tarafından 'Hep birlikte 40 yıl' projesi kapsamında yapılan 'iyi kalpli ol' fair – play ödülleri töreni sırasında konuşan başkan Yarsuvat, Süper Lig’in 26. haftasında oynadıkları Çaykur Rizespor maçı sonrasında yolda silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesi için, "Fenerbahçe Kulübü sporcularının başına gelen o aptalca hareketi kınıyorum." diyerek şöyle konuştu:

"Son derece kınıyorum ve Türk toplumunun da dikkatini bu gibi olaylara çekmek için çalışma yapmamız lazım. Çaba göstermemiz lazım. Çünkü insanlar arasında fark yoktur. Bakın aramızda pek fark yok. (Yanında oturan Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen’i kast ederek) Biraz da birbirimize benziyoruz. Saçlarımız beyaz, burnumuz aşağı – yukarı aynı, yaşlarda yakın. Yani biz biziz işte. Biz insanız. Onun için bu ayrılığa – gayrılığa bir kan davası gütmeye hiç gerek yok. Dediğimiz gibi 50 yıl. 50 yıldan sonra da uzatıyoruz. Herşey çok sınırlı ve kısıtlı. Bu yaşadığımız günleri mutlu olarak geçirmemiz lazım. Birbirimize düşman olmamamız lazım. En başta da biz yöneticilere iş düşüyor." diye konuştu.

Yarsuvat, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'e de dönerek, "Bu konuda size bana, sizin arkadaşlarınıza büyük iş düşüyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim