Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde, performans uzmanı Scott Piri yönetiminde ısınma ve açma - germe hareketleri yapan oyuncular, daha sonra ikili gruplar halinde pas çalışması gerçekleştirdi. Ana bölümde ise taktik çalışmalar üzerinde durulduğu bildirildi.

Mide yakınmaları nedeniyle Ulus Liv Hospital'da muayene edilen ve endoskopi yapılan Çağlar Birinci, günü istirahatli olarak tamamladı. Oyuncunun yarından itibaren antrenmanlarda yer alacağı bildirildi.

Bu arada antrenmanı geçtiğimiz sezon Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki Fenerbahçe maçında hayatını kaybeden sarı - kırmızılı taraftar Fatih Çalışkan'ın babası Ramiz Çalışkan, izledi. Teknik direktör Fatih Terim ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Çalışkan ile özel olarak ilgilendi.

Fatih Terim, kendisinin imzaladığı Galatasaray formasını Çalışkan'a hediye etti. Galatasaray, Orduspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak tesislerde kampa girecek.

Editör: TE Bilisim